Kommer i 2019

RMSLT Streker Kontorfellesskap

Finn din nye arbeidsplass i våre splitter nye lokaler. Her blir aktivitets- og opplevelsesbedrifter en del av et innovativt og trivelig kontorfellesskap hvor alle kontortjenester er inkludert. Lei kontor, eller en kontorplass. Du kan leie hele året, halve året, en dag i uken eller sånn som det passer deg og din bedrift best. Om du har en fleksibel jobb, så tilbyr vi et fleksibelt kontor.

KONTOR
FELLESSKAP
SAMARBEID
UTVIKLING

Kontor og showroom

På kaikanten, langs havnepromenaden, sentralt i Bodø havn vil vi tilby et felles salgsapparat/showroom. Her kan turister gjøre drop-in-bestillinger basert på dagens opplevelsestilbud, i tillegg til at vi tilbyr en utvidet bookingtjeneste på nett.

Samarbeid

Om du har gode idéer og trenger hjelp til å utvikle dem – samarbeid. Om du har gode produkter og ønsker å selge dem – samarbeid. Vi tilbyr et fellesskap der ambisjoner kan vokse; her kan du sparre med likesinnede, brainstorme idéer, lufte erfaringer, finne løsningene og utvikle produktene. Her kan en liten tanke bli stor, en god idé bli to, et produkt få kunder og en forespørsel bli et konsept – vi snakker synergi.

Nettverk

Alle kjenner én, noen kjenner mange. Når folk møtes, knyttes kontakter og nye muligheter oppstår. Hos oss blir veien kort til å finne samarbeidspartnere og gode tips til veien videre.

Deling av kunnskap

Hvor enn du skal, har noen vært der før deg, i alle fall nesten der. Deler man kunnskap kommer man nærmere målet, på kortere tid og med færre ressurser. Hos oss deler vi kunnskap over en kaffekopp, i et møte, eller ved å arrangere workshops med folk som kan.

Lokaler

Kontorfellesskapet er fordelt på to etasjer og får en glassflate på 7 meter mot sjøen, for å sikre en best mulig synlighet.

Første etasje består av en resepsjon/utsalgssted med en skjerm som viser tilgjengelige opplevelser, tidspunkter og pris. Bak resepsjonsområdet vil det være en blackbox med plass til rundt 30 personer hvor det blant annet kan være eventer, visning av film, presentasjoner og gjennomgang av sikkerhetsrutiner.

Kontorleie

Send oss din kontaktinformasjon og eventuelle spørsmål.
Vi kontakter deg så snart vi kan.