RMSLT opplevelser

Opplevelsesmarkedet i Salten har et stort og uutnyttet potensiale, og vår satsing på opplevelsesbasert turisme er basert på nettopp dette – å utnytte det.

Ramsalt Opplevelser skal samle og vise frem det beste vi har å tilby av aktiviteter og opplevelser i Salten.

Ved å inkludere flere aktører samt tilrettelegge for samarbeid og utvikling, vil vi skape en arena for vekst og nyskapning innenfor opplevelser og aktiviteter i vår region.

Lokalene i Ramsalt-komplekset kan være kontor- og salgslokaler for aktørene. Her får store og små bedrifter et åpent og samlende areal der de kan utvikle egne og hverandres produkter. rmslt.no skal være en portal for turister, bedrifter og lokalbefolkning som vil booke opplevelser på en enkel måte.

Vi ønsker at nye aktører ser Ramsalt Opplevelser som en mulighet til å sette i gang med produksjon av aktiviteten/opplevelsen man sitter inne med, ved å tilby et faglig, utviklende og inspirerende miljø.

Bodø som sentrum

Bodø ligger som en naturlig senter i Salten og Nordland, og dermed i umiddelbar nærhet til storslåtte  natur- og kulturopplevelser. I gangavstand kan man oppleve byfjell og båtturer, havsbad og golf, muséer og gallerier, spisesteder og kulturperler.

Innen en time når man Saltstraumen, Kjerringøy eller fjell- og øyriket rundt byen. På kun et par timer er man i Lofoten, på Saltfjellet, ved Svartisen eller Hamarøy og Steigen.

VI FINNER OPPLEVELSENE FOR DEG